Miranda4Kids

Levertijd & Verzendkosten

Levertijd Miranda4Kids:

Wij hanteren een geschatte levertijd van 3-5 werkdagen afhankelijk van het product.

Uitgezonderd zijn tekstborden en artikelen die handgemaakt worden.

Mocht u iets gezien hebben en het snel nodig hebben neem gerust even contact op wij kunnen dan kijken of we het voor de gewenste datum af kunnen krijgen.

Het kan voorkomen door drukte dat het langer duurt voor uw bestelling gemaakt kan worden in dit geval krijgt u tijdig een e-mail dat het langer gaat duren mocht u van de bestelling afzien dan stuurt u mij een e-mail terug en stort ik binnen 7 werkdagen uw betaling terug.

Spoed bestellingen, mocht u iets willen bestellen maar de levertijd is te lang en u heeft het sneller nodig nodig laat dit mij even weten via het contact formulier, we kunnen dan samen gaan kijken of het mogelijk is om het product eerder te leveren.

Wij proberen er alles aan te doen uw bestelling binnen de geschatte levertijd toe te zenden, mocht dit niet het geval zijn nemen we contact op.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen hanteren wij de verzendkosten van PostNL, indien uw bestelling pakket post is heeft u de mogelijkheid te kiezen voor:

Postnl €7,95 (levering de volgende werkdag)

Verzending naar België of Duitsland €13,50

Verzending naar België of Duitsland

De verzendkosten naar België en/of Duitsland bedragen €13,50 via Postnl met Track & Trace code om uw pakket te kunnen volgen.

Heeft u vragen over onze verzending? Neem dan contact met ons op.