Miranda4Kids

Wie is Miranda4Kids

Wie is Miranda4Kids

Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Miranda Dappers 37 jaar en in 2013 ben ik begonnen met Miranda4Kids, de eerste opzet was als gastouder en in combinatie met handgemaakte kinderkleding.

Als snel merkte ik dat de vraag naar unieke producten groter was dan de vraag naar opvang, daardoor heb ik de keus gemaakt om voor 100% voor Miranda4Kids te gaan en hier in verder te gaan groeien door meer dingen te gaan proberen waardoor wij een groot assortiment kunnen aanbieden.

We zijn begonnen met verkleedkleren, daarna was er vrij snel vraag naar kinderkleding wat we ook zijn gaan doen, dit groeide al snel uit en inmiddels hebben wij een groot assortiment opgebouwd waar we trots op zijn.

We hopen nog vele leuke en vernieuwde creaties te mogen maken en deze op onze site te mogen laten zien.

Heeft u suggesties of ideetjes dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Miranda4Kids